Bezoek de derbies met korting !

Ze komen er weer aan: twee onvervalste Limburgse derby’s! Op vrijdag 6 maart komt MVV Maastricht op bezoek en op 21 maart volgt VVV-Venlo. Wilt u ook de sfeer van beide derby’s proeven in een prachtige ambiance? Dan hebben wij voor u een bijzonder aanbod.

Bezoek deze 2 topduels met korting! Vanaf slechts € 20,- (16 jaar en ouder) kunt u er al bij zijn tegen MVV Maastricht en VVV-Venlo met de Derby Passe-Partout. Jeugd t/m 15 jaar betaald zelfs maar € 7,50.

Derby Passe-Partout

Met de Derby Passe-Partout bent u voor bovenstaande thuisduels verzekerd van een toegangsbewijs (met korting!) voor een van de volgende tribunes in het Fortuna Sittard Stadion:

  • Ricksen Side (16 jaar en ouder: € 20,- / jeugd t/m 15 jaar: € 7,50);
  • Vak C en E (16 jaar en ouder: € 20,- / jeugd t/m 15 jaar: € 7,50);
  • Funtribune (16 jaar en ouder: € 20,- / jeugd t/m 15 jaar: € 7,50);
  • Vak A en D (16 jaar en ouder: € 25,- / jeugd t/m 15 jaar: € 7,50).

Verkoopmoment

De Derby Passe-Partout is te koop op zaterdag 21 februari 2015 (tussen 18.30 en 19.30 uur) in het Supportershome in het Fortuna Sittard Stadion.

Let op: de Derby Passe-Partout is niet te koop via de voorverkooppunten.

Veiligheid voor alles

Om alles in goede banen te kunnen leiden en de veiligheid voor een ieder te kunnen waarborgen zijn er, na overleg met de lokale veiligheidsdriehoek, enkele voorwaarden verbonden aan de aanschaf van de Derby Passe-Partout:

  • per persoon mag één Derby Passe-Partout gekocht worden;
  • op het registratieformulier dienen een aantal gegevens ingevuld te worden. Denk daarbij aan naam, BSN-nummer en ticketnummer. Het registratieformulier is beschikbaar in het Supportershome;
  • de Derby Passe-Partout is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Bij verkeerd gebruik van de Derby Passe-Partout zal de toegang tot het stadion geweigerd worden en vindt er geen restitutie plaats van het aankoopbedrag of delen daarvan;
  • U dient zich tijdens elk van de genoemde wedstrijden te kunnen legitimeren.

Het beloven twee mooie wedstrijden vol strijd, passie en beleving te worden. Mis het niet en koop op zaterdag 21 februari 2015 uw Derby Passe-Partout in het Supportershome !