Dames Fortuna 1 spelen gelijk tegen Thailand

Gisteren speelde het damesteam van Fortuna (aangevuld met diverse speelsters van de beloftes) tegen het nationale elftal van Thailand.

Eerder dit jaar had Thailand zich gekwalificeerd voor het WK in Canada en men besloot een oefenstage te houden in Nederland. Eerdere tegenstanders waren onder andere Oranje (7-0 verlies voor Thailand) en Fc Eindhoven.

In de eerste helft kwam Fortuna op voorsprong na een mooi afstandsschot van Vera Wanrooij. In de tweede helft werd het wat rommeliger: Thailand bleek wel degelijk goed te kunnen voetballen, maar scoren is niet zo hun ding. Uit een vrije trap maakte men de gelijkmaker, waarna er over en weer nog enkele kansen gemist werden. Al met al een mooie uitslag.

Bron: Fortunasc, Janko Knops