Dames beloften winnen eenvoudig, C3M verliest

Beloften:

De beloften hebben zondag wederom aan het doelsaldo kunnen werken. Nadat vorige week met maar liefsts 11-0 gewonnen werd van Beerse Boys waren dubbele cijfers nu weer mogelijk geweest. Tegen Rood Wit ’62 stond het onder rust al 6-0. Helaas volgde er een erg gezapige tweede helft waarin nog maar één keer gescoord werd, waardoor er met “slechts” 7-0 gewonnen werd.
De beloften lijken na 5 wedstrijden maar 1 concurrent te hebben voor het kampioenschap. RKVVL/Polaris heeft net als onze beloften 15 punten uit 5 wedstrijden, maar dankzij een beter doelsaldo (35 voor, 4 tegen) staan de beloften voorlopig op de eerste plaats.

Doelpunten:
6′ 1-0: Demi Cornelissen
8′ 2-0: Jiska Theunissen
14′ 3-0: Gaby Mevissen
36′ 4-0: Mariëlle Janssen
40′ 5-0: Mariëlle Janssen
45+3′ 6-0: Jill Vusschers
64′ 7-0: Mariëlle Janssen

C-jeugd:

De meiden C heeft zaterdag een prima wedstrijd niet kunnen bekronen met een punt. In Maasbracht kwam Fortuna nog terecht op voorsprong tegen koploper MBC ’13 toen Chloë Wetzels oog in oog met de keeper onhoudbaar in schoot. Nog voor rust kwam MBC op gelijke hoogte. Na rust waren er kansen voor beide teams maar MBC trok aan het langste eind: 3-1.

Foto’s: Jori Knops