De winter edition van Fortuna-sc TV!

Fortuna SC TV is een fan concept dat bedacht en uitgevoerd wordt door fanatieke supporters van Fortuna Sittard. Doelstelling is authentieke, eerlijke geel-groene tv te maken die het familie gevoel verder versterkt en die vanuit een positief wereldbeeld altijd en overal achter onze club zal staan. Uiteraard is het maken van een maandelijkse uitzending niet mogelijk zonder sponsoren en de medewerking van Fortuna Sittard, die wij bij deze ook zeer willen danken. Voor nu…ga er maar voor zitten.. want hier is de winter edition (afl 10) van Fortuna sc tv!!!

In deze heerlijke winter editie kijken we met unieke voetbalbeelden terug op de sportieve opmars van Fortuna Sittard en hebben we interviews met aanvoerder Ben Rienstra en directeur Ivo Pfennings.

We zijn er trots op om een inkijkje te geven in de transformatie die het trainingscomplex in Buchten ondergaat en uiteraard ontbreken ook de openhartige straat interviews niet, maar nu wel in een speciale covid proof editie . Verder nemen we afscheid van Jorrit Smeets, is het genieten geblazen van enkele historische highlight’s , komt een wel heel bijzonder shirt van cultheld John Linford langs en vraagt ons voetbalpanel zich af: “waar staat Fortuna Sittard nu eigenlijk”?

Wil je graag de losse interviews volledig terugzien? ook dat kan! Ga dan naar het Fortuna SC TV kanaal op Youtube, dat kan heel makkelijk door hier te klikken

Geef een reactie