Doe mee aan onze voetbalpoule 2019-2020!

Voor het derde jaar op rij organiseert Fortuna SC, in samenwerking met www.poules.com, een voetbalpoule gedurende het seizoen 2019-2020. Elke week kunnen onze deelnemers de wedstrijden in de eredivisie voorspellen, waarbij de wedstrijden van Fortuna tevens met eindstand en topscorer kunnen worden ingevuld. De deelnemers van de afgelopen twee seizoenen zullen al bekend zijn met het format, daar dit onveranderd is gebleven. Om ook de nieuwe deelnemers aan het systeem te laten wennen, is er desalniettemin voor gekozen de eerste speelronde niet mee te laten tellen.

Elke maand wordt er om het maandklassement gespeeld. Aan de hand van je eindpositie elke maand krijg je een aantal punten toegekend, die aan het einde van het seizoen het eindklassement gaan vormen.  Elke maand zal er worden gestreden om de maandprijs en de top drie van het eindklassement zal eveneens een prijs ontvangen.

Inschrijven is helemaal gratis en kan eenvoudig via www.poules.com/fortunasc. Let wel: alleen de leden van Fortuna SC spelen mee om de maandprijzen. Indien de winnaar van het maandklassement geen lid is, dan schuift de prijs door naar het hoogstgeklasseerde lid.

Fortuna SC wilt een woord van dank richten aan www.poules.com: voor het derde jaar op rij wordt voor onze leden gezorgd voor een volledig in Fortuna Sittard stijl uitgevoerde voetbalpoule. We zijn er dan ook trots op om de samenwerking ook dit jaar weer voort te zetten.

Winnaars eindklassement 2018-2019

Ten slotte willen we de top drie van afgelopen seizoen in het zonnetje zetten met een eervolle vermelding. De derde plek is ingenomen door Steef Teensma, met 1631 punten. Lindi Hendriks bezet de tweede plaats met 1727 punten. De onbetwiste kampioen van afgelopen seizoen is echter Ivo Kersten, die de ranglijst aanvoert met maar liefst 1808 (!) punten. Ivo: van harte gefeliciteerd!

Er zal contact worden opgenomen met de drie hoogst geklasseerde leden in het eindklassement voor het verkrijgen van de door hem of haar gewonnen prijs.

 

Op naar weer een mooi seizoen!

Geef een reactie