Eesjte Vastelaovessjtehung in Fortuna-stadion!

Vastelaovend in het Supportershome van een Eredivisie-club; een uniek fenomeen! Op zaterdagmiddag 1 februari 2020 staat de Milaanstraat in Sittard ‘oppe kop’: het Fortuna Supporters Collectief organiseert in samenwerking met V.V. De Sjalevaegesj een vastelaovessjtehung. De aftrap is om 15.00 uur.

De verfdampen zijn op dat moment nog maar net verdwenen uit het, in de winterstop volledig gerenoveerde, Fortuna Home. Nieuw of niet, het dak gaat het er af!  Naast verschillende Zittesje Artiste (misschien ookwel LVK-finalisten?), zullen namelijk ook wereldberoemde Limburgers het podium betreden.  Aldje Hendrikx uit Nederweert, beter bekend als ‘Neppie Beppie’, zorgt op ieder feestje weer dat het publiek zich ‘in d’n hiemel’ voelt. En Big Benny? Hij behoeft geen toelichting. Feest! Feest! Feest!

DJ Nolke zorgt voor de muzikale omlijsting en de nodige ’flauwekul’. Máár voor de échte humor wordt Berry Knapen ingevlogen. Knapen won al acht keer het Brabants Kampioenschap tonpraten en staat ook dit jaar in de finale.

Kortom: deze sjtehung wil je niet missen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café ’t Hophuys op de markt in Sittard en in de Fanshop bij het Fortuna stadion. Kosten: 11,- euro.

 

Geef een reactie