Eindstand Fortuna SC Voetbalpoule ’21-’22

Het seizoen is ten einde en dat betekent dat ook de eindbalans kan worden opgemaakt van de Fortuna SC voetbalpoule. Het is alweer het vijfde seizoen op rij dat Fortuna SC, in samenwerking met www.poules.com, een voetbalpoule verzorgt waarmee leden elke maand meespelen voor leuke prijzen uit de fanshop. We hopen uiteraard er een zesde seizoen aan vast te plakken en zijn hierover in gesprek met de mannen van poules.com. Zodra hier meer duidelijkheid over bestaat, melden we dit uiteraard. We hopen de nieuwe voetbalpoule medio juli te lanceren. Alle huidige deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht.

De recente winnaars van de maandklassementen hebben reeds bericht ontvangen over de gewonnen prijzen. Zojuist heeft ook de top 3 van het eindklassement bericht ontvangen, waarbij het gaat om de drie hoogst geklasseerde leden van Fortuna SC. Erik Jacobs mag zich dit seizoen de absolute voetbalkenner noemen en is op de eerste plek geëindigd in het eindklassement. Hij wint hiermee het – nog te presenteren – nieuwe wedstrijdshirt van Fortuna Sittard! Op plek 2 en 3 zijn Colin Engemann en Ralph Jacobs geëindigd. Zij worden binnenkort de trotse eigenaar van de Fortuna Sittard stadionpuzzel.

We willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname en hopen eenieder ook volgend seizoen weer te verwelkomen. Deelname aan de voetbalpoule is hartstikke gratis en staat open voor iedereen, maar enkel de leden van Fortuna SC spelen mee voor de prijzen. Nog geen lid van Fortuna SC? Lid worden kan hier!

Geef een reactie