Update Tour de handhaving 2.0

Meer fans via Tour de Handhaving naar het stadion? Het lijkt er wel op!

Met nog ruim een week te gaan hebben de mannen achter Tour de Handhaving veel goed nieuws te melden. Niet alleen komt het gedoneerde bedrag inmiddels in de buurt van de 7.620 euro van vorig seizoen. Door een grotere korting die Fortuna Sittard op seizoenkaarten geeft, kunnen bovendien méér fans via Tour de Handhaving een jaar lang naar het stadion!

Hoe dat zit, leggen we hieronder uit. Maar eerst een update over het tot nu toe opgehaalde bedrag. Nort Hesse, Yelle Tieleman en Joris van Duin zamelen voor het tweede jaar op rij geld in voor medefans die de financiële middelen niet hebben om een seizoenkaart te kopen. Doneren? Dat kan HIER: https://www.geef.nl/nl/actie/tour-de-handhaving-2-0/donateurs

Veiling en hoofdsponsor

Zoals jullie op deze donatiepagina zien, staat er inmiddels een bedrag van 2.600 euro op. Hoezo komt dat dan in de buurt van de 7.620 euro van vorig jaar?

Dat heeft te maken met een aantal fantastische acties, die niet op de donatiepagina te zien zijn. Zo loopt het bedrag flink op door veilingacties die via – wie anders – Fortunees in hart en nieren John van Bommel lopen. Op items van Fortuna Sittard, Mickaël Tirpan en DOES (Joos van Barneveld), is veel geld geboden.

Daarnaast heeft kersverse hoofdsponsor BetCity van Fortuna aangegeven een fors aantal seizoenkaarten te willen doneren. Deze bedragen lopen zo hoog op dat Tour de Handhaving inmiddels de 7.150 euro is gepasseerd!

Korting van Fortuna Sittard

Nu gaat het ons uiteindelijk niet zozeer om de hoogte van het bedrag, maar vooral wat ermee gedaan kan worden. En daarin speelt Fortuna Sittard een grote rol. De club heeft aangeboden een flinke korting op seizoenkaarten te geven via een speciale maatschappelijke regeling. Hierdoor loopt die korting op tot maar liefst 50 procent. Onderaan de streep betekent dit dat nog meer fans via Tour de Handhaving naar het stadion kunnen dan de 130 van vorig jaar. Geweldig nieuws dus!

Hoe worden de seizoenkaarten verdeeld?

Net als vorig jaar heeft Fortuna Sittard officieel bevestigd deze actie een warm hart toe te dragen en ons hierbij te ondersteunen. Hiervoor is Tour de handhaving de club enorm dankbaar. Zodra de fietstocht er op 3 juli 2022 op zit, dragen wij het volledige gedoneerde bedrag aan Fortuna Sittard over. De club verdeelt de seizoenkaarten.

Ontvangst bij stadion

Nort, Yelle en Joris fietsen op zondag 3 juli van Utrecht naar het stadion in Sittard te fietsen. Het is een tocht van zo’n 180 kilometer. Zij worden gevolgd door een minibusje van Fortuna Sittard. Aan het einde van de middag hopen zij tussen vier en vijf uur aan te komen bij het stadion. Dan wordt een (voorlopig) eindbedrag bekend gemaakt en een cheque aangeboden aan Fortuna Sittard.

Inmiddels is duidelijk dat het supportershome dan is geopend. Donateurs en andere mensen die de actie een warm hart toedragen, kunnen hier dan terecht voor een drankje. Meer details hierover maken we komende week bekend.

Meefietsen?

Tijdens de eerste editie van Tour de handhaving fietsten ook Fortuna-spelers Mickäel Tirpan en Yanick van Osch mee. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk, omdat de voorbereiding voor het nieuwe seizoen al is gestart.

Tour de handhaving krijgt veel vragen over mogelijkheden om (een deel van het parcours) mee te fietsen. De route loopt van Utrecht naar Sittard, waarbij we twee pauzemomenten inlassen. De eerste in Den Bosch, de tweede (op zo’n 60 kilometer van Sittard) is nog niet bekend. Het meest haalbare is daarom dat meefietsen vanaf die laatste pauze mogelijk is, mits je een snelheid van 28-30 kilometer per uur kan aanhouden. Later deze week volgt de precieze pauzelocatie. Hou deze site dus in de gaten.

Wie zijn Nort, Yelle en Joris?

Nort Hesse (34), Yelle Tieleman (33) en Joris van Duin (33) zijn drie Fortuna-supporters die al heel hun leven naar uit- en thuiswedstrijden van hun cluppie gaan. Het feit dat zij inmiddels al jaren ver buiten Limburg wonen, heeft daar niks aan veranderd. Daarnaast houden ze van wielrennen (kijken), maar stappen ze ook geregeld zelf op de fiets.

Mede mogelijk gemaakt door…

Het zijn natuurlijk niet alleen de drie fietsers die Tour de Handhaving mogelijk maken. Dat zijn vooral jullie, donateurs. Jullie willen we dan ook enorm bedanken voor alle bedragen die al zijn binnengekomen. Daarnaast zijn er bedrijven die ons steunen. Zoals: fietsenzaak Math Salden, MH Roadstyling, Abloc, BetCity, iKook en uiteraard Fortuna Sittard. Ook zijn we John van Bommel, Mickaël Tirpan en Joos van Barneveld enorm dankbaar voor hun hulp bij de veiling. En uiteraard alle andere Tour de Handhaving-crewleden.

Meer informatie vind je hier: www.tourdehandhaving.nl

Geef een reactie