Kom je ook? Supportershome is zondag open voor Tour de Handhaving, laatste update!

Lees hieronder de laatste update inzake Tour de handhaving 2.0

Deze zondag 3 juli is het zover: de tweede editie van Tour de Handhaving wordt verreden met het Fortuna Sittard-stadion als finish. Het supportershome is geopend rondom de binnenkomst van fietsende Fortunezen. Kom je ook?

Het idee achter Tour de Handhaving is inmiddels wel bekend: door van Utrecht naar Sittard te fietsen hopen Nort Hesse, Yelle Tieleman en Joris van Duin geld in te zamelen. Hiermee worden seizoenkaarten gekocht voor medefans, die deze niet kunnen betalen.

Supportershome open
De verwachte aankomsttijd van het Tour de Handhaving-peloton bij het stadion ligt tussen 16 en 17 uur. Net als vorig jaar hopen we ook deze editie op een mooi onthaal. Daarom zal het supportershome tussen 15 en 18 uur open zijn. Het bier staat koud, de muziek aan én je kunt hier naar de wc. Na de aankomst overhandigen de mannen van Tour de Handhaving een cheque met het voorlopige eindbedrag aan Fortuna Sittard. Die verdeelt de seizoenkaarten.

Meefietsen?
Verschillende supporters hebben aangekondigd mee te (willen) fietsen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, vinden wij. Vanaf IJsboerderij Gommers (adres: Eind 40 in Nederweert-Eind) kan iedereen aansluiten. Het is dan nog 60 kilometer tot aan het stadion van Fortuna. Voorwaarde is wel dat je een snelheid van 28 a 30 kilometer per uur kunt fietsen. We hopen tussen 14 en 15 aan te komen én te vertrekken bij de IJsboerderij.

Livefeed
Wil je nou weten waar de renners zaterdag fietsen? Dat kan via deze livefeed (https://www.followmychallenge.com/live/tourdehandhaving-2022/). Ook via Instagram (https://www.instagram.com/tourdehandhaving/) en Twitter (https://twitter.com/tourhandhaving) zijn we live te volgen met updates vanuit de twee volgwagens.

Doneren kan nog steeds
De actie is al een groot succes door de vele donaties, sponsoring en korting die Fortuna op seizoenkaarten geeft. Hierdoor kunnen al meer fans dan de 130 van afgelopen jaar aan een seizoenkaart worden geholpen.

Maar natuurlijk kan doneren nog steeds. En wel via: https://www.geef.nl/nl/actie/tour-de-handhaving-2-0/donateurs

Hopelijk tot zondag!

Geef een reactie