Fan CD te koop in Fanshop en Cafe ’t HopHuys (markt sittard)

De Fortuna Sittard fan CD is vanaf Vrijdag 7 december voor slechts 5 euro (svp cash betalen) te koop. De prachtige CD is het resultaat van de geheel vrijblijvende inzet van vele diverse lokale artiesten, sponsoren en Fortuna fans en is een grote ode aan de Fortuna Sittard fans. De opbrengst van de CD gaat in zijn geheel naar KIKA! En prachtig kado voor jezelf, vrienden of familie dus.

Gebaore & Getaoge”: CD Fortuna Sittard Fan tbv KIKA te koop vanaf vrijdag 7 december in Fanshop

Het gaat Fortuna Sittard en haar fans het laatste jaar voor de wind. Toch weten de fans als geen ander dat er ook moeilijke periodes zijn in het leven en dat vertrouwen, hoop en kameraadschap dan de middelen zijn om daar doorheen te komen.  Net nu het onze club voorspoedig gaat willen de trouwe fans -verenigd in het supportersplatform Fortuna SC- er tijdens de feestdagen hoop bieden voor de kinderen in Nederland die de ziekte kanker hebben.

Hoe mooi is het dan ook dat de fanatieke fans van Fortuna Sittard met steun van Fortuna Sittard, sponsoren en sympathisanten de handen in elkaar hebben geslagen en een eigen “Street-wise”  Fortuna Fan CD en videoclip hebben uitgebracht waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Kika, het kinderkankerfonds dat kinderen hoop en een kans op een betere toekomst geeft.

Help KIKA in Nederland!
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Momenteel geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Kika’s doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.  De fans van Fortuna Sittard helpen daar graag aan mee door geld op te halen -via de verkoop van een unieke CD- voor dit goede doel.

De “Gebaore & Getaoge” cd.
De (letterlijk) kleurrijke CD en de unieke digipackverpakking (thx@Nash!!) is één grote ode aan Fortuna Sittard en haar fans. De CD bevat ook een prachtig inlegboekje met alle songteksten, zodat meezingen een stuk makkelijker wordt!  De CD bevat een zevental in een geel groen hesje gestoken -veelal rockcover- nummers over Fortuna Sittard en haar fans. Vier regionale zangers hebben gratis een bijdrage geleverd aan deze unieke CD.

Op de CD staan twee versies van de populaire stadion meezinger “Geboren & Getogen” (een Nederlandse en Limburgse variant) en is het clublied “NaoVeure” in een stevige doch aanstekelijke rockversie te beluisteren. Naast twee rockcovers van de bekende bands AC/DC en Agnostic Front die het leven van de (overleden) Fortuna Sittard-fans beschrijven, wordt de CD compleet gemaakt met een uniek eigen Fortuna Sittard rocknummer en een ballade van de Sittardse zanger Cyrille Niël… Kippenvel gegarandeerd!

Waar en per wanneer kan ik Fan CD krijgen?
De CD is vanaf vrijdag 7 december in de fanshop van Fortuna Sittard (hoofdgebouw stadion) en op de markt van Sittard (cafe ’t Hophuys) verkijgbaar.  De prijs van de CD bedraagt slechts 5 euro. Er dient cash betaald te worden.

We hebben het volste vertrouwen dat fans en sponsoren voor een prachtig historisch, emotioneel en financieel succesvol resultaat gaan zorgen.

 

Geef een reactie