Fanshop pakt ook deze week flink uit!

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? In de fanshop gelegen in het Fortuna Sittard stadion slaag je gegarandeerd. In diverse prijsklasse is er een groot assortiment beschikbaar. Van Sjaals tot Shirts, van ijskrabber tot sleutelhanger en van wedstrijdballen tot een heerlijke Old skool Fortuna fan CD. Gewoon doen!

Afgelopen week zijn al een hoop supporters in de fanshop geweest en ook deze week pakt de fanshop weer flink uit!! Op alle dagen dat de fanshop is geopend kan men de voucher inwisselen en kan de fan ook een prachtig shirt zonder voucher aanschaffen.  Goed om te vermelden is dat er naast de shirts ook de mogelijkheid is om andere merchandise artikelen aan te schaffen.  Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld de eredivisie ballen, zeer beperkt verkrijgbaar voor de prijs van €20.

Planning fanshop weeknummer 50.
– maandag 10 december 16.00 – 19.00 uur
– woensdag 12 december: 16.00-19.00 uur
– Donderdag 12 december 16.00-18.00 uur
– Zaterdag 14 december 10.00-13.00 uur (* Cambuur tickets alleen bij cash betaling)

Fortuna fan CD “Gebaore & Getaoge”
De nieuwe Fortuna Fan CD waarvan de opbrengsten geheel naar Kika zullen gaan ligt in de fanshop. De kosten van de 7 nummers tellende CD bedraagt slechts 5 euro, een prachtig cadeau dus voor jezelf of voor anderen.  Gewoon doen!

Ticket informatie:
Gedurende de openingstijden van de fanshop in weeknummer 50 is het voor supporters mogelijk om bij de receptie tickets te kopen voor de bekerwedstrijd Fortuna Sittard – Cambuur Leeuwarden (19 december 2018 om 19.45 uur). Mocht het online niet willen lukken, ben je van harte welkom om de kaart tegen hetzelfde tarief in het stadion te komen aanschaffen. Zaterdag kan dit alleen met cash betaling (receptie is dan gesloten) in de fanshop.

 

Geef een reactie