Fans en Sponsoren halen 3000 euro voor Kika op

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Momenteel geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Kika’s doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Sponsoren en fans zamelen 3000 euro in!
Hoe mooi is het dan ook dat de fanatieke fans van Fortuna Sittard de handen in elkaar hebben geslagen en een Fortuna Fan CD en videoclip hebben uitgebracht waarvan de opbrengsten geheel ten goede zijn gekomen aan Kika, het kinderkankerfonds die kinderen hoop en een kans op een betere toekomst geeft.

De thuis wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Heerenveen stond dan ook in het teken van Kika, beide BVO’s zijn immers officieel partner van deze heel belangrijke  activiteit.  De line-up was dan ook geheel in het Kika oranje. In de rust overhandigden een deel van de organisatie op symbolische wijze de opbrengst van de CD aan de Kika organisatie. Met gepaste trots kon medegedeeld worden dat de Fortuna Sittard fans en sponsoren 3000,- euro aan Kika hebben gedoneerd. Een bedrag dat mede is opgebracht door onze fantastische sponsoren (overweeg als Fortuna fan ook gerust om bij deze bedrijven je bestellingen te doen!!!) ,

Onze super sponsoren:  Hammerheart (Platenlabel Maastricht), Life is Life (studio Budel), Matheij van Riet – Standbouw Sittard , Matheij van Riet – salarisadministratie Sittard, Skybox houders Young Business Club, VVD Limburg/Sittard-Michiel Janssen Maatjes Streetwear (bedrukking en fanshop!), Café Salden in Limbricht, Medisch Centrum de Vlinder, Project Advies Bureau Ron Salvino te Sittard, Helwig Timmerfabriek BV te Geleen en Metselbedrijf Krekels  te Kerkrade

Daarnaast gaat onze dank uit aan alle fans die de unieke CD hebben gekocht en aan de Fortuna-SC, die het bedrag heeft afgerond op 3000 euro. Een speciaal woord van dank gaat tot slot ook uit naar de zangers en muzikanten die dit allemaal geheel vrijblijvend hebben gedaan. TOP!

De “Gebaore & Getaoge Cd”.
Voor diegene die de nummers graag wil streamen, dat kan. Ze staan nu ook op spotify, gewoon ff zoeken op Fortuna Supporters Collectief en je kunt gratis luisteren.  Er gaat uiteraard niks boven de cd zelf in huis te hebben, dat kan nog steeds. De CD is namelijk ook nog steeds te koop in de fanshop voor slechts 5 euro.

Geef een reactie