Fanshop Donderdag (23-08) van 16.00-20 uur open!

De fanshop is Donderdag as (23 augustus) dan ook weer open van van 16 tot 20 uur.

De fanshop van Fortuna Sittard is misschien wel een van de meest aansprekende voorbeelden van de wederopstanding van de zo trotse club uit het Zuiden.  In slechte tijden -tegen alle economische wetten in- altijd er staan en nu in de goede tijden extra service service geven. Top man!

De fanshop is Donderdag as (23 augustus) dan ook weer open van 16 tot 20 uur.  Naast een mooi aantal produkten voor hem, haar en de kleine fans kun je dan ook het Zittesj Goud (bier) nog afhalen (let op, dit kan maximaal tot 1 oktober (dus nog 2 thuiswedstrijden!) , de laatste kans op het kopen van het uitshirt van vorig seizoen (volwassen) tegen een puike aanbieding van €25 ,  de bestelde wedstrijdshirts met naam en/of nummer kunnen afgehaald worden en natuurlijk  kan ook de Eredivisie badge weer op het shirt worden gebracht!

Let op. Het voucher dat je bij de seizoenskaart hebt gekregen (30 euro shirt) kan nog niet gebruikt worden. Op dit moment zijn er 3000 nieuwe Masita shirts onderweg die voor dit doel zijn bestemd. De fanshop verwacht dat deze vanaf september aanwezig zijn. Hierover zal communicatie via de bekende kanalen worden gedaan,

 

Geef een reactie