Fanshop gaat officiële kleding leveren!

Tot heden was het niet mogelijk om officiële Fortuna Sittard kledij te kopen via de Fortuna Sittard Fanshop. Daar komt met directe ingang verandering in. Met grote trots voegt de Fortuna Sittard Fanshop de officiële Marcron kledingslijn van 2014/2015 toe aan haar assortiment!

Passen op de open dag
De volledige kledinglijn kan bekeken, gepast én gekocht worden tijdens de open dag op zondag 3 augustus. Het nieuwe thuisshirt kan eveneens besteld worden, al zal Macron de eerste thuisshirts pas in de 2 e week van augustus leveren.

Kledinglijn
De volledige kledinglijn bestaat uit tientallen producten. Niet alleen de volledige wedstrijd tenues (shirts, broeken & sokken) van de spelers, maar ook van de volledige tenues van de keepers! Voor zowel de speler- als keeperoutfit kan gekozen worden uit een thuis- of uitvariant. Tevens bestaat de collectie uit de volledige training outfit, inclusief jassen, sokken en trainingspakken. De casual lijn met een polo, jack en presentatiepak maakt ook deel uit van het assortiment.

Bedrukken
Uiteraard kunt u de nieuwe tenues ook laten bedrukken met zowel een naam als rugnummer! De bedrukking kunt u eveneens al aanvragen op de open dag!

Fanshop
Uiteraard kunt u gedurende het seizoen ook terecht bij de Fanshop gelegen onder de Fernando Ricksen tribune (voorheen N-side) of de Fanshop onder de oost tribune. Op korte termijn zal de Fortuna Sittard Fanshop ook een unieke webshop lanceren, daarover later meer!

Bron: Maatjes Streetwear (officiële leverancier Fortuna Sittard Fanshop