Fanshop gewoon open met nieuwe produkten!

De fanshop is woensdag gewoon geopend van 15u tot 18u, uiteraard blijven de corona maatregelen van kracht, wat betekent dat er max 2 personen in de winkel tegelijk aanwezig mogen zijn. Lees hier verder voor de nieuwe produkten.

Openingstijden Fanshop Fortuna Sittard:

  • Woensdag 30 september 15.00 u tot 18.00 u.


Het artikel van de week zijn twee nieuwe Buff / Col. Keuze voor de prijs van €10 pst.
Mondkapjes werken voor sommige mensen en anderen kunnen er helemaal niks mee. Voor die laatste categorie fans die een mondkapje niet prettig vinden maar toch bescherming zoeken heeft de fanshop  speciaal de nieuwe Buff / Col. Keuze uit 2 design voor de prijs van €10 pst.

De marine en grijze training jacks en polo’s zijn ook nog verkrijgbaar.
Het betreft hier een hooded jacket met handige steekzakken en ritssluiting, Capuchon met verstelbaar plat koord (Alleen een aantrekkoord bij de maten S – 3XL vanwege veiligheid).  Het pak is optimaal ventilerend en vochtregulerend. De broek is ook in Marine blauwe kleur en heeft steekzakken met ritssluiting, een elastische boord, beenuiteinden met ritssluiting en speciale inzetten voor optimale flexibiliteit. Uiteraard is zowel het Jacket als de broek voorzien van het oranje Fortuna Sittard away logo

Prijs van het complete pak:

  • Kindermaten 128 t/m 164 a € 80,00 pst.
  • volwassenen maten S t/m 3XL a € 90,00 pst.

In de Polo Marine lijn is nu ook in maat XS beschikbaar, echter is deze enkel op bestelling verkrijgbaar. De fanshop kan deze na bestelling binnen een week bedrukt en wel aanleveren. Deze polo is standaard in de Fanshop leverbaar in de maten S t/m 3XL a € 35,00 pst.


Trainingspak  Grijze jacket met zwarte broek

Deze klassieker zal nog het hele seizoen verkrijgbaar zijn. Het betreft hier een hooded jacket met handige steekzakken en ritssluiting, Capuchon met verstelbaar plat koord (Alleen een aantrekkoord bij de maten S – 3XL vanwege veiligheid). Optimaal ventilerend en vochtregulerend. De broek in zwarte kleur heeft steekzakken met ritssluiting, een elastische boord, beenuiteinden met ritssluiting en speciale inzetten voor optimale flexibiliteit.  Uiteraard is zowel het Jacket als de broek voorzien van het geel/groene Fortuna Sittard logo.

Prijs van het complete pak:

  • Kindermaten 128 t/m 164 a € 80,00 pst.
  • volwassenen maten S t/m 3XL a € 90,00 pst.

Geef een reactie