Fanshop pakt deze week uit met nieuwe stickers

De spannende eindfase van de competitie komt eraan! Vrijdag as begint dat met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Een mooi moment om je geel-groene merchandise aan te vullen. Dat kan op woensdag 13 maart (van 15.00-18.00 uur) of door voor of na de Emmen-wedstrijd de fanshop te bezoeken en je te voorzien van sjaal, muts , tickets voor de wedstrijd tegen Emmen of de prachtige nieuwe stickervellen! Lees hier meer over de openingstijden en stickers!

Openingstijden deze week.
– Woensdagmiddag  13 maart is de fanshop open van 15.00 tot 18.00.
– Vrijdag 15 maart rondom de eredivisie wedstrijd Fortuna Sittard – FC Emmen is de fanshop (gelegen bij de hoofdingang van het stadion) geopend vanaf 18.00 uur . Tijdens wedstrijd en de rust is de fanshop gesloten.  Na afloop van de wedstrijd is de fanshop weer voor iedereen open, tot een uur na het laatste fluitsignaal.

NIEUW: Stickervellen met diverse stickers/maten van het officiele Fortuna Sittard logo.
Met gepaste trots biedt de Fanshop unieke A4 stickervellen aan. Op het A4 zitten diverse kleine en grote stickers van het logo van Fortuna Sittard. Een geheel A4 set logo klein kost €3.50, pak je er 2 dan kosten die samen  €5,-.

Ticket verkoop EMMEN:
Woensdag aanstaande zal er ook voorverkoop van tickets voor de thuiswedstrijd tegen Emmen in de fanshop plaats vinden.  Er kan betaald worden door te pinnen of met cash.

Fernando Ricksen fan sjaal.
Als ode aan onze held brengt de fanshop een speciale sjaal uit voor Fernando Ricksen. De oplage is uniek, de prijs overigens ook, slechts 10 euro. Op = Op.

Fortuna fan CD “Gebaore & Getaoge”
De Fortuna Fan CD waarvan de opbrengsten geheel naar Kika  gaan ligt ook nog in de fanshop. De kosten van de 7 nummers tellende CD bedraagt slechts 5 euro .

Geef een reactie