Fanshop tijden en service

De Fanshop van Fortuna Sittard is uiteraard weer op woensdag middag voor de fans open.  As woensdag 14 augustus zal de fanshop open zijn tussen 15.00-18.00. Fans kunnen dan op hun reeds gekochte nieuwe Fortuna Sittard wedstrijdshirt gratis het logo van de nieuwe shirtsponsor SECC laten drukken. Daarnaast kan tegen betaling van 7 euro ook de officiële eredivisiebadge op de mouw worden geplaatst. Klaar terwijl u wacht.

Geen tijd of wil je een naam achterop het shirt bedrukt hebben? Dan kun je je shirt ook afgeven en  zondag aanstaande weer ophalen.  Op zondag is de fanshop namelijk geopend van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 15.00. Op deze dag zullen er geen shirts bedrukt worden. Uiteraard kun je wel terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise.

Tot slot is het goed om te weten dat Fortuna Sittard uitsluitend en alleen het wedstrijdshirt met hoofdsponsor SECC in de verkoop zal doen. Er zullen dit seizoen geen shirts in de fan verkoop gaan komen met een andere sponsornaam. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, Fortuna Sittard heeft namelijk het goedkoopste voetbalshirt van de Eredivisie. Een shirt van een club in de eredivisie kost gemiddeld 68 euro en 3 cent. De prijzen die grotere clubs aanhouden wijken echter sterk af van dit gemiddelde. Zo kost een Feyenoord-shirt in 2019 liefst 90 euro. Een officieel shirt van Ajax is vijf cent goedkoper. Het shirt van Fortuna Sittard kent het voordeligste prijskaartje van 55 euro.

https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20190812/fans-van-fortuna-sittard-goedkoopst-uit-bij-aanschaf-shirt/

Geef een reactie