Fanshop verkoopt uit,- en thuis tenue’s

Woensdag 2 september zal de fanshop van Fortuna Sittard weer geopend zijn. De shop is open vanaf 15u tot 18.00. Nieuw in de fanshop zijn de keepers shirts, Lees hier meer.

Het thuistenue is dit seizoen in een woord te omschrijven: strak. Het shirt doet nog het meeste denken aan het shirt uit het promotieseizoen, waarbij enkel de accenten in het groen terugkeren. Een unieke twist in het tenue voor komend seizoen is het watermerk van het Fortuna Sittard logo, welke rechtsonder op het shirt te vinden is. De groene broek en gele sokken maken het tenue compleet.

Het thuistenue is woensdag 2 september tussen 15.00 en 18.00 uur te koop in de fanshop en ook uiteraard al in de webshop. Zowel het shirt als het broekje zijn verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 4XL. De verkoopprijs zijn respectievelijk €55,00 voor het shirt en €12,50 voor het broekje. Ook zullen de gele sokken op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop om zo het complete tenue te kunnen aanschaffen.

Bij het uittenue is dit seizoen gekozen voor een flitsende en frisse uitstraling. Waar in het vorige seizoen nog werd gekozen voor wit en zwart, voetbalt Fortuna Sittard dit seizoen zijn uitwedstrijden in een donkerblauw shirt met fel oranje accenten. Het shirt is qua design een-op-een hetzelfde als het thuisshirt, wat betekent dat ook hier het watermerk van het logo in het shirt terugkomt. Een fel oranje broek en sokken completeren het tenue. Zowel het shirt als het broekje zijn te verkrijgen in de maten 116 t/m 4XL. De verkoopprijs zijn respectievelijk €55,00 voor het shirt en €12,50 voor het broekje. Ook zullen de oranje sokken op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop om zo de mogelijkheid te bieden om het gehele tenue aan te schaffen.

Het is nu ook mogelijk om de keepertenues aan te schaffen. In het seizoen 2020/2021 zullen de keepers aantreden in de kleuren van de Nederlandse vlag, waarbij de rode variant als primair shirt dient. In tegenstelling tot de shirts van de veldspelers, heeft het keeperstenue geen watermerk. Het broekje en de sokken hebben dezelfde kleur als het shirt. De keeperstenues zijn vanaf 2 september tussen 15.00 – 18.00 uur te verkrijgen in de fanshop en vanaf 18.00 uur in de webshop van Fortuna Sittard. De prijzen en maten komen overeen met die van het uit- en thuistenue, oftewel €45,00 euro voor het shirt en €12,50 voor het broekje. Ook de sokken van de keeperstenues zullen op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop, waardoor alle drie de keeperstenues in geheel zijn aan te schaffen.

Geef een reactie