FC Volendam – Fortuna Sittard = 3-2

Op basis van de 2de helft van FC Volendam – Fortuna Sittard hadden de Limburgers een punt verdiend. Goede combinaties en veel dreiging voor het doel van Volendam keeper Stevens. Jammer genoeg bleef de equipe van trainer Wim Dusseldorp echter puntloos. Een kansloze 1ste helft met grote persoonlijke fouten van de ‘invallers’ Roel Janssen en Sven Van der Jeugt bezorgden alles wat groen en geel was deze vrijdagavond kopzorgen.

De 1-0 van de thuisploeg was een mooie goal. Een goede combinatie werd succesvol afgerond door Muhren, een typische en legendarische Volendamse naam. De 2-0 en 3-0 vielen door persoonlijke fouten en de thee in de rust kan onmogelijk lekker hebben gesmaakt.

Fortuna Sittard speelde zonder de geblesseerden basisspelers  Ramon Voorn, Danny Wintjens, Marc Wagemakers en Timothy Dreesen.

Basisopstelling:

Van Der Jeugt

Geenen – Ricksen – Janssen – Shakison

De Boer – Scheelen – Stolte

Hoesen – Gommans – Diaz

Reservespelers: Schroyen, Voss, Goossens, Secerovic, Gulpen, Nieuwland en Ofrany.

In de78ste minuut bracht een droge volley van Danny Hoesen de spanning terug in de wedstrijd. Toen ook nog Rick Geenen in de 83ste minuut een simpel ogende schuiver voor de 3-2 leek een wonder in de maak. De wederopstanding van Fortuna Sittard kwam echter te laat.

Een speciaal woord richt ondergetekende graag tot de supporters die ook deze keer weer de moeite namen om hun club te volgen. De zoveelste verplichte combi in dit prille seizoen weerhielden 70 getrouwen niet om hun Fortuna Sittard te volgen. Een ieder mag trots zijn op deze aanhang!

De volgende wedstrijd staat gepland voor maandag 17 oktober 2011. Dan speelt Fortuna Sittard thuis tegen Telstar. Voor nu resteert hopelijk een prettig weekend. Uiteraard kunt u uw MVP 11-12 stem weer laten gelden via fortunahome@hotmail.com o.v.v. MVP 11-12 VOL-FSC.