Fortuna Fan CD voor Kika begin december te koop

Fortuna Fans zijn trouw, hartstochtelijk, sociaal en vol kameraadschap. Met de actie: “Give Respect – Get Respect” gaan de trouwe fans de handen in elkaar slaan om op de komen voor het bestrijden van Kinderkanker. Met behulp van een unieke Fan CD (5 euro) verwachten de fans een mooi bedrag voor Kika te kunnen verzamelen!

Het gaat Fortuna Sittard en haar fans het laatste jaar voor de wind.  Toch weten de fans als geen ander dat er ook moeilijke periodes zijn in het leven en dat vertrouwen, hoop en kameraadschap dan de middelen zijn om door die moeilijke periode heen te komen. Hoe mooi is het dan ook dat de fanatieke fans van Fortuna Sittard de handen in elkaar hebben geslagen en een Fortuna Fan CD en videoclip gaan uitbrengen waarbij de opbrengsten geheel ten goede zullen gaan komen aan Kika, het kinderkankerfonds die kinderen hoop en een kans op een betere toekomst geeft.

Een unieke CD voor maar 5 euro!
Begin  december  zal er een prachtige Fortuna Sittard Fan CD -slechts 5 euro per stuk- worden uitgebracht met een zevental unieke Fortuna Sittard nummers. We liggen op koers om de CD tussen 6 en 12 december in de Fortuna Sittard fanshop te hebben liggen. Er zal ook een videoclip begin december gaan komen die onze intentie en de ziel van de Fortuna Sittard fan scene treffend zal gaan weergeven.  We hebben het volste vertrouwen dat Fans en Sponsoren voor een prachtig historisch, emotioneel en financieel resultaat gaan zorgen.

Kado voor uw medewerker en/of klanten?
Het is mogelijk een groot aantal CD’s tegelijk te bestellen. Vanaf 25 cd’s krijgt u 10% korting , vanaf 50 cd’s krijgt u 20% korting . Heeft u toch vragen of overweegt u een maatwerk traject? Wij zijn graag bereid u te helpen. Neem gerust contact met ons op via remco.lucassen@fortunasc.nl

In onderstaande clip, welke opgenomen is op zondagochtend na de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo, is het achtergrond koor nog op zoek naar de juiste balans tussen pure passie en gelikte gepolijstheid. 🙂 Gelukkig dat de professionals van de studio “Life is Life” te Budel aan de eindknoppen bleven zitten, waarmee niet alleen het plezier en de passie, maar ook de kwaliteit is verzekerd.

MORE IS COMING!!!!

Give Respect – Get Respect.

Geef een reactie