Fortuna gaat niet verder met Dreesen en de Boer

Fortuna heeft volgens de KNVB richtlijnen de aflopende contracten van Yoann de Boer en Aziz Khalouta opgezegd. Deze schriftelijke opzegging moet jaarlijks voor 31 maart plaatsvinden. “Je moet formeel opzeggen, maar dat bekent niet dat de deur dicht is. Het betekent wel dat de club en de spelers verder kunnen kijken,” aldus manager voetbalzaken Charly Chudik.

De club heeft Yoann de Boer aangegeven dat hij geen nieuw contract krijgt. Met Aziz Khalouta blijft de club in gesprek. Gedurende deze maand zullen de betreffende spelers waarvan een optie gelicht kan worden, geïnformeerd worden over hun sportieve toekomst. Het betreft de spelers Jordie Briels, Lars Gulpen, Mark Voss en Jonathan Hendrickx. Timothy Dreesen heeft onlangs te horen gekregen dat zijn optie niet gelicht zal worden.

Eerder werd al bekend dat Gevaro Nepomuceno en Patrick N’Koyi naar Petrolul vertrekken. Het contract van Kaya, Janssen en Turan loopt af. Ramon Voorn, Niels Vets, Kevin Kis en Jeffrey Vlug hebben nog een doorlopend contract.

Bron; Fortuna Sittard