Fortuna licht opties Gulpen en Briels

Fortuna heeft de opties gelicht in de contracten van Jordi Briels en Lars Gulpen.

Briels liet dit seizoen een groeispurt zien in zijn ontwikkeling en lijkt een vaste basisspeler te zijn voor volgend seizoen ook. Lars Gulpen lijkt een laatste kans te krijgen om de technische staf te overtuigen van zijn talent en eindelijk echt door te breken bij Fortuna 1.

Reservekeeper Mark Voss en Tarik Bahr hebben te horen gekregen dat ze groen-gele shirt volgend seizoen niet meer dragen.

Wie gaat nog meer blijven voor volgend jaar ? Het lijkt erop dat er toch nog wel eens een aardig elftal vast ligt nog voor de zomerstop begint.

Bron: Fortunasc

—-

Fortuna licht optie op Briels en Gulpen

Limburgse spelers ook in 2014-2015 Fortunees

Fortuna Sittard heeft de opties van Lars Gulpen en Jordie Briels in hun lopende overeenkomst verlengd. Hierdoor spelen beide middenvelders komend seizoen ook voor de geel groen brigade van kersvers hoofdtrainer Peter van Vossen. Of dit in de Jupiler League of in de Eredivisie zal zijn is de grote vraag? Fortuna Sittard heeft zich namelijk voor de play-offs geplaatst welke voor de Sittardse BVO vandaag zal aanvangen met een thuiswedstrijd tegen de Graafschap (18.45 uur). Fortuna Sitatrd geeft seizoenskaarthouders 50% korting op de reguliere entreeprijs. In de voorverkoop kunt u uw kaarten kopen bij Wilsport (13.00 uur tot 18.00 uur) en vandaag in het supportershome (10.00 uur tot 17.00 uur) bij het stadion. De kassa’s bij het stadion gaan open om 17.30 uur.

Gloriedagen voor het Limburgse voetbal. Naast Fortuna Sittard heeft namelijk ook VVV Venlo zich geplaatst voor de play-offs en de prachtige kans op Eredivisievoetbal.

·         Jordie Briels (Weert) is 22 jaar  en speelde 49 competitiewedstrijden voor Fortuna Sittard.

·         Lars Gulpen (Nijswiller) is 20 jaar en speelde 40 competitiewedstrijden voor Fortuna Sittard.

Nawoord: Fortuna Sittard neemt komend seizoen afscheid van Tarik Bahr (spits) en Mark Voss (doelman). Beide selectiespelers wisten dit seizoen niet te imponeren en komen niet in aanmerking voor een contract. Met o.a. Aziz Khalouta, Ferhat Kaya, Roel Janssen, Bob Vankan en Fatih Turan is de club in gesprek.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen