Fortuna oefent tijdens eindejaarsborrel

Communicatie met achterban zet te denken

Typisch Fortuna Sittard? Op de dag en exact het tijdstip dat Supportersvereniging Fortuna SC haar allereerste Nieuwjaarsborrel ooit organiseert speelt Fortuna Sittard doodleuk haar eerste (?) oefenwedstrijd van de korte winterstop. Vrijdag 10 januari (20.00 uur) is hoofdklasser RKSV Bekkerveld in Heerlen de tegenstander van Wil Boessen zijn brigade. Bij onze tegenstander speelt Thijs Nieuwland en is Dominique Vergoossen de hoofdtrainer. Twee oud-Fortunezen die maar wat graag een resultaat willen behalen tegen de profs uit Sittard-Geleen.

Keuzes, nieuwjaarsreceptie of een oefenwedstrijd in Heerlen? 2014 kent goede voornemens maar deze planning geeft toch maar redelijk vroeg in het jaar aan dat er hard gewerkt moet worden aan verbeteringen binnen de club. Communicatie bijvoorbeeld tussen achterban en club moet beter.

locatie en agenda van onze Nieuwjaars receptie worden komende dagen met u gedeeld via deze pagina. Het ligt daarbij in de planning dat het 17 jan om 1900 zal worden in de Mark van Bommel zaal

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen