Wordt lid en join de Fortuna Sittard familie!

Sinds de oprichting van onze groeiende vereniging is de prijs voor volwassenen altijd €25 euro geweest.  Daar kregen de leden een voetbalseizoen lang kortingsmogelijkheden, leuke events en een reeks aan fan-services voor terug. Met de start van de nieuwe competitie weet echter niemand precies wanneer we weer thuis,- en uitwedstrijden mogen bezoeken. Hoe daar nu mee om te gaan?

Slechts €12 euro voor de 12e man!
Het bestuur van Fortuna SC heeft besloten dat we er in goeie en slechte tijden voor onze leden en club moeten zijn. We hebben dus eendrachtig besloten een enorme korting voor het nieuwe seizoen aan al onze leden, nieuw en bestaand, aan te bieden! Elk pakket kost komend seizoen slechts €1 euro per maand, wat het dus tot het symbolisch bedrag van €12 euro per jaar maakt. Een bedrag dat perfect de steun van jullie, de 12e man symboliseert!

Leden hoeven hier ‘he-le-maal’ niets voor te doen. Wij passen het (incasso) bedrag voor het komend seizoen gewoon -éénmalig- aan naar €12 euro. Simpel en makkelijk. Wil je afzien van de korting? Mail dan voor 1 juli 2020 naar ledenadmin@fortunasc.nl  dat je afziet van de korting en vermeld duidelijk welke leden het betreft (volledige naam / lidmaatschapsnummer). Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom en kunnen zich <hier> eenvoudig als nieuw lid online opgeven.

Bestaande en nieuwe fan services.
We delen met deze prijsverlaging samen het risico dat we wellicht een periode geen busreizen mogen organiseren of samen met jullie in het supportershome kunnen voor- en nabeschouwen.  We blijven echter keihard ons best doen om het komend seizoen voor onze leden, jong en oud, extra activiteiten en services aan te bieden met als doel extra (wedstrijd)beleving en familiegevoel te geven! De 12e man van Fortuna Sittard verdient dit!

We werken momenteel dan ook aan diverse activiteiten die wél volgens de regels van het RIVM en de overheid toegestaan zijn. Fysieke supporters,- én Fortuniors events zijn op dit moment (nog) niet mogelijk, maar de laatste maanden hebben we enkele nieuwe concepten bedacht waarmee we wél die speler of fan-ervaring digitaal tot in je woonkamer kunnen brengen.

Voordelen  lidmaatschap 2020-2021
– Gratis abonnement op Fortuna SC Magazine t.w.v. €10 euro, 2e editie seizoen 2019/2020 is in productie).
– Gratis KNVB Clubkaart t.w.v. €10 euro.
– Officieel stemrecht bij beslissingen omtrent het Gouden Aandeel van Fortuna Sittard (Vanaf 18 jaar en na één jaar lidmaatschap)
– Gratis meespelen voor prijzen in de Fortuna SC Voetbalpoule
– €5 euro korting op alle busreizen, wanneer deze weer toegelaten worden en daarbij dus behoud van de verkoopcategorie.
– Onderdeel zijn van de 12e man die achter Fortuna Sittard staat en het mede mogelijk maakt dat de fan-scene levend en actief blijft.

Nog geen lid van onze vereniging? Dat kan heel makkelijk via het online formulier!


Fortuna SC geeft €20.000 korting aan de 12e man om aanschaf seizoenskaart te stimuleren!

Er is ook nog een tweede reden waarom we deze reuze korting aan jullie, de 12e man willen aanbieden. Met deze €12 euro maken we in totaliteit bijna €20.000 euro vrij bij onze trouwe leden. Hiermee doen we een mooie duit in het zakje in het mogelijk maken van de aanschaf van je seizoenkaart.

#12emanachterFortuna, #SamenNaoVeure.

Bestuur Fortuna SC

Geef een reactie