Gezocht: Bijzondere verhalen of personen voor Fortuna SC TV!

Fortuna SC TV is na een leerzame pilot bezig om nieuwe uitzendingen voor te bereiden. Het wordt een programma voor en door Fortuna Sittard fans, in alle maten en kleuren! Wil jij meedoen, ken jij iemand die een Fortuna Sittard hart heeft en zijn of haar verhaal wil vertellen, hebben je kinderen een geweldige Fortuna act of heb je nog filmpjes die andere fans zeker moeten zien? Lees dan verder!

Fortuna Sc TV heeft in de afgelopen weken de crew en het format verder verbeterd. We willen de huiskamer van Fortuna Sittard zijn waar plaats is voor alle rangen en standen van fans, vrijwilligers, bedrijven en spelers/leden van Fortuna Sittard. Samen zijn wij namelijk de club!

We staan open voor alles dat past in bovenstaande beschrijving, en zijn specifiek op zoek naar fans die al decennia lang (liefst zo lang mogelijk!!) naar Fortuna Sittard gaan en die hun fan beleving, hoogte,- en dieptepunten of andere bijzondere ervaringen met ons willen delen. We komen dan langs met ons team om op locatie TV opnames te maken.

Heb jij filmmateriaal wat andere fans ook zeker moeten zien en voldoet het aan een zekere kwaliteit qua beeld en geluid? Ook dan heb je onze interesse!

Stuur je inzending of aanmelding naar remco.lucassen@fortunasc.nl , vermeld duidelijk je naam en adres. Indien het media materiaal is dit svp via wetransfer sturen, en dan zie je je inzending wellicht terug in de nieuwe uitzendingen van Fortuna Sc TV!!!

Geef een reactie