Fortuna SC passeert de grens van 450 leden!

Afgelopen vrijdag, toen Fortuna Sittard wist te winnen van het Al-Jazira van Henk ten cate, kreeg Fortuna SC het bericht vanuit de ledenadministratie dat de grens van 450 leden nu officieel is gepasseerd. Fortuna SC wilt dit heugelijke nieuws dan ook graag met iedereen delen!

Niet alleen Fortuna Sittard, maar  ook haar supportersvereniging maken op dit moment mooie stappen. Het is de doelstelling van Fortuna SC om alle gelederen rondom de club te verbinden en één hecht collectief te vormen. Voor ons als bestuur is het dan ook heel mooi om te zien dat steeds meer supporters niet alleen de weg naar het stadion weten te vinden, maar ook naar ons. Hoe groter ons collectief, des te sterker zullen we staan!

Hieronder enkele feitjes over de opbouw van onze leden:

Verdeling naar pakket

76 Fortuniors

11 Youth

351 Supporters

12 Sponsoren

Verdeling naar geslacht

402 Man

48 Vrouw

Verdeling naar woonland, woonplaats en provincie.

Onze leden wonen in Nederland, België en Duitsland. Het verst wonende lid woont in München.

De meeste leden komen uit de plaats Sittard (120). Uit de volledige gemeente Sittard-Geleen-Born komt ruim de helft van ons ledenbestand: 236. Naast Limburg wonen er ook leden in Brabant, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland.

Bovenstaande feiten zijn echter alweer een klein beetje achterhaald, daar er ook vandaag weer inschrijvingen zijn binnengekomen. Ben jij zelf nog geen lid, maar wil je wel onderdeel uitmaken van ons collectief? Klik dan hier om alle voordelen te bekijken van het Fortuna SC lidmaatschap en om je in te schrijven via het online inschrijfformulier!