Fortuna SC TV: Meer dan alleen voetbal! (Donderdag 19:30 uur)

Voetbal is emotie. Soms winnen we, en ja..meestal niet. Maar we doen het wel samen als club en samen als fans! Fortuna SC Tv heeft weer een openhartige aflevering vol passie en authentieke bijdrages voor jullie klaar staan. Dit alles in bijna drie kwartier te zien op Donderdag 21 oktober (vanaf) 19.30 uur via de social-media kanalen van Fortuna SC (Facebook en Youtube). Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan hier verder!

In deze Fortuna SC Tv uitzending dompelen de presentatoren Maurice en Bo jullie onder in vele soorten van emotie met authentieke fan,- en spelers beleving rondom en tijdens de thuiswedstrijden tegen NEC en natuurlijk de kraker tegen Cambuur. Het feest op en onder de tribunes blijft daarbij aanstekelijk en is een absolute aanrader om (nog eens) te ervaren!

 

“Jong geleerd is oud gedaan”. Onder dat motto gaat Fortuna SC TV samen met de Academy van Fortuna Sittard maandelijks het (jeugd) Talent van de Maand uitroepen. Deze maand is dat Finn Habets van de U11. Mooie beelden voor de kids en volwassenen onder ons en dat het een inspiratie mag zijn voor de jeugd om dit ook ooit te worden!!
Daarnaast hebben we een mooie reportage over twee G-teams die de kijker al jaren in zijn hart heeft gesloten: Fortuna Sittard en Susteren. De ‘derby’ en met name de sfeer rondom deze wedstrijd is zeker de moeite waard om te kijken. Ook dit is Fortuna Sittard, misschien is dit zelf wel net waar voetbal om draait!

We sluiten af met leuke interviews met de ervaren verdedigers Ivo Pinto en Martin Angha. Hoe beleven zij Fortuna Sittard en dit seizoen in het bijzonder ?  Een uitzending vol met passie en authentieke belevenissen gemaakt door Supporters, voor Supporters! Kijken dus!

Wanneer: Donderdag 21 oktober vanaf 19.30 uur
Waar: Youtube Fortuna SC TV
Tip: abonneer je geheel gratis en vrijblijvend, dan mis je geen enkele nieuwe aflevering
Love: ja, we vinden het best leuk om een duimpje of tips te krijgen.

Geef een reactie