Nieuwe aflevering Fortuna SC TV: Vrouwen in Sittard!

We gaan de laatste fase van het seizoen in met Fortuna Sittard. Hoewel het seizoen op zijn einde loopt, kijken wij alvast vooruit naar het nieuwe seizoen en wat zij ons gaat brengen. De aflevering zit weer boordevol interessante interviews en positiviteit rondom onze trots uit Sittard! Benieuwd wat we deze week bespreken? Lees dan snel verder!

In aflevering 4 van Fortuna SC TV nemen presentatoren Maurice en Bo ons mee langs de verschillende interviews. Zo hebben we weer een wedstrijdsamenvatting van de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Willem II en PSV, spreken we Deroy Duarte over zijn oproep als international en zijn we aanwezig op de Sint Joep markt in Sittard. Daarnaast roepen we deze maand ook weer een Talent van de Maand uit!

Naast deze items, gaat de uitzending ook over het vrouwenvoetbal in Sittard. Hoe staat het ervoor en waar is de club mee bezig. Hierover spreken we met niemand minder de nieuwe trainer voor de Fortuna Vrouwen, Roger Reijnders en Coördinator Vrouwenvoetbal, Bo Breukers!

Het belooft weer een hele interessante uitzending te worden! De uitzending is vanaf komende donderdag 19:30 te bekijken op ons YouTube kanaal! Benieuwd waar de eerdere uitzendingen over gingen en wat we hebben besproken? Kijk ze dan terug op ons YouTube kanaal!

Geef een reactie