Fortuna Sittard A1 – Jong Tranmere Rovers (0-2)

De A1 heeft de oefenwedstrijd tegen het jeugdelftal van het Engelse Tranmere Rovers met 0-2 verloren. Vlak voor rust kwamen de Rovers op voorsprong door een goed uitgespeelde counter, het tweede doelpunt viel vlak voor het einde door een benutte strafschop.

Ondanks de nederlaag liet de jeugd van Sittard in de tweede helft zien waartoe het in staat is maar kwam niet tot scoren, dit mede dankzij enkele goede reddingen van de Tranmere goalie.

Fortuna Sittard A1 heeft nog drie oefenwedstrijden op het programma alvorens het zaterdag 7 september om 14:30 uur de competitie begint met een uitwedstrijd tegen AFC A1. Voor die tijd zal nog gespeeld worden tegen VOS, Roda JC en tegen de Verenigde Arabische Emiraten U19.

Foto’s: Rik Van Mulken