Zakelijk meedoen bij afscheid Mark van Bommel

Mark van Bommel neemt bij Fortuna Sittard met oud-ploeggenoten in een wedstrijd tegen het huidige eerste elftal definitief afscheid als profvoetballer. De cirkel is dan rond. Hij heeft bij PSV al een on-nederlands imposant afscheid aangeboden gekregen, maar bij Fortuna is het allemaal begonnen op 15 mei 1993 in de wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden.

Mark verdiend het daarom om met een groots eerbetoon samen met de groen-gele supporters van Fortuna én met voormalige teamgenoten (Hamming, Kool, Roest, Simons, Usta, Jeffrey enz.) als meest succesvolle exponent van de jeugdopleiding in Sittard definitief afscheid te nemen. We gaan er samen iets moois van maken. Het succesvolste elftal van weleer zal compleet in het veld verschijnen; ze vinden het allemaal schitterend en een eer om aanwezig te mogen zijn.

De FortunaSC zal de club en Mark meehelpen er iets onvergetelijks van te maken. We zijn dan ook op zoek naar ondersteuning/sponsoring rondom deze feest-wedstrijd. Naast laagdrempelige plaatsbewijzen stellen wij iedere Fortuna liefhebber in staat om „mee te werken“ aan deze Fortuna-wedstrijd in de vorm van:

– € 25,00 > naamsvermelding in programmaboekje
– € 50,00 > advertentie programmaboekje 1/8 pagina incl. tribune entreekaart lange zijde
– € 75,00 > advertentie programmaboekje 1/6 pagina incl. hoofdtribune entreekaart
– € 100,00 > advertentie programmaboekje 1/4 pagina incl. hoofdtribune/sponsorhome kaart
– € 150,00 > advertentie programmaboekje 1/3 pagina incl twee hoofdtribune/sponsorhomekaarten
– € 200,00 > advertentie programmaboekje 1/2 pagina incl. drie hoofdtribune/sponsorhome kaarten

Verder zijn er in overleg de volgende mogelijkheden: • Sponsoring aparte wedstrijdkleding – shirtsponsor, broeksponsor • Sponsoring entreekaarten • Sponsoring parkeerkaarten • Sponsoring wedstrijdbal • Sponsoring sponsorhomekaarten enz./

Mocht U interesse hebben of meer info wensen om deze happening op een voor uw eigen wijze te laten slagen, neem dan contact op met: John van Bommel, tel. 06-33033027 – e-mail: jcvanbommel@hetnet.nl

Bron: organisatieteam van Bommel