Fortuna Sittard de wijk in: Geleen Zuid

Fortuna Sittard had volgens de KNVB geen enkel bestaansrecht meer, de club werd gedwongen te fuseren en de betaald voetbal licentie werd ingetrokken. Door tomeloze inzet van Fortuna Sittard fans en sponsoren werd een bijna zeker einde van de club voorkomen.  Deze groep enthousiastelingen, beter bekend als Trots Op Fortuna (TOF) , willen nu ook weten dat de club nog leeft. Fortuna Sittard zal komende jaren op alle fronten moeten groeien en week in, week uit zal er gevochten moeten worden op meerdere fronten.

Zo zal de inwoner van Sittard-Geleen weer trots op hun club moeten worden. Te lang was er een negatief beeld, mede gevoed door Linkse uitingen van onze plaatselijk Politiek. Fortuna zou de burger miljoenen kosten, we hebben al deze onzin jarenlang moeten aanhoren. It’s time to make a change! TOF en Fortuna gaan het Fortuna gevoel de wijken inbrengen! In de nacompetitie en voorbereiding op het nieuwe seizoen werden reeds wedstrijden gespeeld tegen Sittard-Geleense voetbalteams als SVM, OVCS, Almania en DVO.

Supporters, spelers en bestuur trekken nu de wijken in om de inwoner van onze fantastische stad kennis te laten maken met het nieuwe Fortuna Sittard! Op zaterdag 29 augustus 2009 was TOF met haar gezellige achterban in Geleen Zuid. Voor u een fotoreportage van een geweldige Fortuna dag!

 

 

 

Wat een flinke forsiba

 

Pascal van Brand Taveerne en webmaster Linford en Forse Forsi over de galerijen van de flats van Geleen-Zuid 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

de wethouder trapt af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortuna in Geleen-Zuid

 

 

TOF en de de gemeente..

 

 

 

In Geleen Zuid werden bonnenboekjes (5 euro) en TOF loten (1 euro) verkocht aan de inwoners van deze typerende volksbuurt te Geleen. Ook werd en Fortuna merchandise aangeboden en in totaal werd plusminus 1.000 euro opgehaald voor TOF.

Als ’tegenprestatie’ leverde Fortuna een zeer gezellige voetbalkliniek voor de plaatselijke jeugd en werden enkele 100derden vrijkaartjes uitgedeeld voor de wedstrijd Fortuna Sittard-AGOVV. Jeugdspeler Yassime Halim maakte in Geleen Zuid de meeste indruk tijdens de voetbalkliniek. De jongeling toonde aan iedereen die het wilde zien zijn fabuleuze techniek op het ‘voetbalcourt’ tussen de flats.

Geef een reactie