Karten voor Tommy

In mei 2009 heeft Tommy Wouters, 26 jaar, zwaar Genkie-fan en groot sympathisant van Fortuna Sittard, een zwaar auto-ongeval gehad. Tijdens een regenachtige avond is hij door aquaplanning van de weg geraakt. Zijn auto ging overkop en hij werd eruit geslingerd. Het gevolg was enorm. Hij werd met een schedelbreuk op de intensive care opgenomen, waar hij met spoed werd geopereerd. Na een totaal van 3 operaties is hij 3-4 weken in een kunstmatige coma gehouden. Hij kwam bij uit zijn coma, en de diagnose was verschrikkelijk voor hem en voor iedereen. De volledige rechterkant van zijn lichaam was verlamd, hij had geen gevoel in zijn lichaam, hij kon zelfs niet praten. Tommy heeft in totaal 2,5 maanden in het ziekenhuis gelegen. Sinds 27 juli verblijft hij in het revalidatiecentrum Campus Barbara in Lanaken, waar hij terug moet leren praten, bewegen,.

De gehele revalidatie kost veel geld en daarom houden zijn genkse kameraden orginele geldinzamelacties. Als supportersgroepering van Fortuna Sittard waren wij natuurlijk aanwezig bij ” The 100 Miles for Tommy Wouters”. Niet alleen hebben we een financiele bijdrage gedaan, Fortunahome had ook een team ingeschreven met de vervaarlijk naam: ’the killers”. Deelnemers aan dit team waren Ramon ” Seda” , Fast Aron, Stuurgroep Killer Johan S. en de enige echte Race expert Jos Alberts. Deze laatste was met afstand de snelste rijder van de groep en reed top 10 tijden tegen een buitengewoon sterk deelnemersveld van wel 40 teams! Na twee uur rijden konden The Killers dan ook terug zien op een verdienstelijke prestatie. Na afloop was er de afterparty met flinke beats en vele bekende gezichten. Een fantastische ervaring en… heel goed om te zien dat de ouders van Tommy de steun van zijn kameraden zichtbaar konden waarderen: Keep on Fighting Tommy!

 

Keep on Fighting Tommy!

The killers met Seda, Jos Alberts, Johan S en Fast Aron

Her grootste kartcircuit van Europa: Genk!

Seda en king in da House.. (hier nog niet stronken)

de 40 wagentjes worden klaar gezet om 2 uur lang tegen 90 km per uur te vlammen!

Fast Aron verkent de pits (geen poezen te zien trouwens)

FH webmaster MD zit inmiddels bij de Very Important Persons Christal Alken te drinken

Fortuna en Genkies volgende de spannende race: wie vliegt er als eerste vanaf?

The Killers in iedre geval niet want het team kijkt toe hoe Jos Alberts het doet

Kijk..van een 32e plaats naar de 12e rijden…zo doet Jos Verstap..eh Alberts dat

Johan S vergeet gelukkig niet te tanken… een pistop van 6.01 (minuten dan he, want er moest wel ff wat gedronken worden)

King feleciteert Seda met zijn prestatie..maar 12 keer van de baan gevlogen met 90 km per uur!

en ook medewebmaster Md is trots op hem

en ” als je wint, heb je vrienden” . Deze pitspoezen waren dan ook niet weg te slaan bij The Killers

Casuals Genkies en Fortuna weten wel wat fuseren is 🙂

Fortuna(home) op 1!!!

mwa..geintje… hier dan de echte winaars!! proficiat mannen!

Geef een reactie