Fortuna Sittard en Ballorig, een mooi stel

Fortuna SC start samenwerking met Ballorig Sittard
Op donderdag 16 oktober 2014 hebben Fortuna SC voorzitter Marc Verjans en Ballorig locatiemanager Marloes Hovens een intentieovereenkomst ondertekent voor een samenwerking tussen Fortuna SC en Ballorig. Beiden partijen zijn daarmee officieel partners en zullen samen diverse activiteiten gaan organiseren voor de jongste leden van Fortuna SC, de Fortuniors.
In november 2014 zal al een eerste activiteit plaatsvinden, hierover later meer nieuws.
Naast het gezamenlijk organiseren van activiteiten zullen beiden partijen elkaar ook gaan versterken in de commerciële sfeer. Zo zal lidmaatschap van Fortuna SC gepromoot gaan worden door reclame uitingen bij Ballorig Sittard en zal het Fortunior lidmaatschap zeer voordeling worden door de vele voordelen zoals een gratis activiteit voor de Fortuniors bij Ballorig Sittard, een gratis toegangskaart voor de Fortuniors en allerlei leuke prijzen die beschikbaar gesteld worden voor diverse prijsvragen door Ballorig Sittard.
Overigens beschikt Ballorig sinds kort over een heuse voetbalarena waar de bezoekers van Ballorig met uitzicht op het  prachtige stadion van Fortuna Sittard een potje kunnen voetballen.
Fortuna SC is erg blij met en trots op deze samenwerking en heeft veel vertrouwen in een goede en langdurige samenwerking met Ballorig Sittard.,
Fortuna SC, Harald