Fortuna Sittard news

Een zonnige woensdag in Limburg, het kan zo maar een liedje van Rowen Heze zijn of van enig ander bekende zanger(es) in Limburg. Niets is echter minder waar. Bij ons clubje zou je denken dat het begrip “geen nieuws is goed nieuws” zou betekenen. Wellicht is dit zo, wellicht ook niet.

De geruchtenmolen draait op volle toeren, niet in de laatste plaats op deze site. blijft Ferhay Kaya ?, vertrekt roel janssen ? welke versterkingen komen er ?, spelen we echt een topwedstrijd op de open dag ??…Het zijn slechts enkele vragen die veel gesteld worden en helaas nog geen antwoord krijgen. Neemt toch niet weg dat er wat ontwikkelingen zijn. Zo zijn de hekken bij het aanbouw zijnde hotel vrijwel allemaal weg en lijkt het erop dat men ook hier nu eindelijk weer een nieuwe weg gaat aanleggen.

Ook in het stadion verandert er langzaamaan het nodige. Aan de grote opknap- c.q. poetsbeurt is men deze week begonnen en ook zal er her en der een nieuwe lik verf aangebracht worden. Tevens zal de N-side binnenkort echt geschiedenis zijn en mogen we dan als club met gepaste trots de ´Ricksen side´ presenteren. Tenslotte is de oude grasmat inmiddels helemaal verdwenen (zie foto boven) en steken de eerste grassprieten hun kopjes omhoog om zodoende van de slechtse speelmat van de jupiler league weer een acceptabele te maken.

Een geoefend oog ziet wellicht al de groene sluier het is juni, alles dus op een iets rustiger niveau….het wereldkampioenschap begint morgen……forza Nederland 🙂

Webmaster (in spe) Harald!