Het nieuwe Fortuna Sittard 2015?

De Fortuna Sittard fans kijken toch al weer langzaam maar zeker uit naar het nieuwe seizoen. Natuurlijk zit er nog het WK tussen en de nieuwe competitie lijkt nog ver weg, maar aan de andere kant beginnen we al weer met trainen en is 5 juli alweer de eerste voetbalpot te spelen tegen SVM.

Oefenwedstrijden.
​zaterdag 5 juli: svm – Fortuna Sittard 18.00 uur.
Maandag 7 juli t/m vrijdag 11 juli trainingskamp in Wijchen.
Dinsdag 8 juli: vv Alverna – Fortuna Sittard 19.30 uur.
Donderdag 10 juli: Wijchense selectie – Fortuna Sittard 20.00 uur.
Dinsdag 15 juli: Dvo – Fortuna Sittard 19.00 uur.
Zaterdag 19 juli: Fortuna Sittard – Feyenoord 19.00 uur.
Vrijdag 25 juli: Evv – Fortuna Sittard 19.00 uur.
Vrijdag 1 Augustus: Spaubeek – Fortuna Sittard 19.00 uur
Zondag 3 Augustus: Fortuna Sittard – Jong Fortuna Sittard. (open dag).

Fortuna Sittard heeft zich in de breedte en met name op het middenveld goed versterkt. Het is nog afwachten hoe het scorend vermogen van ons team er uit gaat zien, want daar zullen toch nog minimaal 3 spitsen bij moeten! Om het leuke gesprek over “wie-waar-mogelijk-zou-kunnen-gaan spelen” eens aan te moedigen hebben we eens een poging gedaan om een foto van de huidige selectie te maken. We realiseren ons dat daar nog vraagtekens in staan (Turan?) en ook dat we nog geen doorstromend jeugdig talent hebben toegevoegd. Dat levert dan het volgende plaatje op:

Dit jaar wordt  (dus) stiekem gehoopt op de doorbraak van het talentvolle eigen jeugd kwartet Briels, Linssen, Gulpen en Vankan. Of dit basisspelers zullen worden zal de nabije toekomst gaan uitwijzen.Om het verhaal te completeren kunnen we ook nog wel vermelden dat in de supporterscafés’s de namen van Rick Geenen, Rowin van Zaanen en Danny Schreurs als mogelijke versterkingen zijn gevallen. In hoeverre dat waar is? Ach ja, vast niet 🙂 We zullen het binnenkort vernemen. Aan ‘M!