Fortuna wederom kansloos in Deventer

Fortuna Sittard verliest met 2-0 van GA Eagles

Fortuna Sittard heeft in de Adelaarshorst te Deventer met 2-0 verloren van koploper GA Eagles. De thuisploeg begon fel aan het duel en binnen enkele minuten bracht de lat boven Fortuna doelman Wintjens redding.  Voor rust werd het 1-0. Aanvaller van der Biezen speelde zich in de 14de minuut knap vrij en schoof vanaf 16meter de bal onhoudbaar de doelmond in.

Vlak voor rust viel Fortuna verdediger Gino Facenna uit met een zware blessure. De 22jarige brak zijn kuitbeen en naar het uitziet ook zijn voetbeen. Concreet betekent dit einde seizoen en dus een zware tegenvaller voor de selectie van trainer Reijners welke slechts 16 spelers kent.  Na rust kwam Fortuna Sittard beter in het spel en zorgde met name spits Traore voor enig gevaar. net op het punt dat Fortuna Sittard de wedstrijd naar zich toe probeerde te trekken viel de beslissing in de wedstrijd. Eagles verdediger Parnela scoorde de 2-0.

FortunaHome was in Deventer en maakte voor u onderstaande foto’s.