FSC Eredivisie beertasting (= VOL)!

Fortuna Sittard is gepromoveerd!!! Wat is dan mooier om met Fortuna Sittard fans, vrijwilligers, FSC bestuursleden en misschien wel onze Fortuna Sittard eigenaar een  “Fortuna Sittard Beertasting” te houden. Het thema is evident, we proeven een zestal Craft beer (speciaal bier) uit de voetbal steden waar we komend seizoen op bezoek gaan: de eredivsie!!. Keuze  genoeg, want Nederland is een echt top bierland geworden! Om het geheel in de juiste Fortuna sferen te krijgen zullen we ook een Fortuna Sittard Pub Quiz houden.

De Beertasting is uitverkocht.
De beertasting bestaat uit het proeven van (minimaal) 6 speciaal bieren (0.15) welke geselecteerd zijn door een Craft beer kenner. Bij een lekker biertje hoort uiteraard ook een lekkere snack en die zit er dan ook zeker bij. Er is plaats voor 26 Fortuna Sittard fans, die hebben zich binnen 24 uur al opgegeven. Daarmee is het event uitverkocht.

De tasting is in het grootste speciaal biercafé van Sittard; Café het Hophuys op de markt van Sittard. We zullen starten op Zaterdag 19 mei om 16.00 uur en naar verwachting is de tasting rond 19.00 afgelopen. Uiteraard is er na de tasting nog volop gelegenheid om andere bieren te proeven of om met je mede fans het over Fortuna Sittard, en wellicht de finaledag,  te hebben.