Gaat Dordt Fortuna van thuistrauma verlossen?

Fortuna Sittard.
In de jacht op de zo gewenste thuisoverwinning treft Fortuna Sittard vrijdagavond het gedegradeerde FC Dordrecht. De ploeg van Peter van Vossen begint met vertrouwen aan het duel na de afgetekende overwinning bij Almere City (0-3). De nieuwkomers Marco Ospitalieri en Soufian Moro zijn speelgerechtigd en zitten beide in de wedstrijdselectie. Hetgeen ten koste gaat van Redzo Kovacevic en Demen Roumen.

Van Vossen: “Een luxepositie voor mij als trainer. Het is momenteel knokken om bij de wedstrijdselectie te zitten. Een enorme verandering ten opzichte van vorig seizoen en een prima zaak voor de concurrentie.” MRI Ospitalieri lijkt meteen in de basis te starten. Dat zou betekenen dat de al weken sterk spelende Muhammed Mert op de bank begint. Tim Janssen en Raymond Fafiani ontbreken nog in de selectie. Tim Janssen herstelt voorspoedig en de MRI-scan van de knie van Fafiani was geruststellend. “Er is niets geks uitgekomen dus ik verwacht Raymond snel terug.”

Fc Dordrecht.
Josimar Lima is niet inzetbaar voor FC Dordrecht in de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard van komende vrijdag. De verdediger, terug van een schorsing, heeft een knieblessure. De blessure van Lima lijkt niet heel ernstig te zijn. Bij FC Dordrecht verwachten ze dat hij maandag weer op het veld staat om te werken aan zijn herstel. Tegen Fortuna zal vanwege zijn afwezigheid Matthew Steenvoorden weer centraal achterin spelen. Trainer Harry van den Ham zegt nog niet helemaal zeker te zijn van zijn opstelling. Afgaande op de afsluitende donderdagtraining zijn er geen wissels ten opzichte van de basisploeg die won van FC Oss met 1-0.

Half Limburg hoopt dat het thuistrauma eens voor altijd verwerkt kan worden en dat de geel-groenen hun eigen publiek, dat nu zo’n 25 wedstrijden geen (of 1) overwinning heeft gezien, eens verwennen met drie punten, goals en een hemels gevoel. Voor de fans, laten we geen gezucht, gekreun of gefluit naar de geel-groenen horen, zij kunnen onze hartstochtelijke steun hard gebruiken  (we zijn tenlsotte geen NL elftal toeschouwers..ppff). Laten we er samen een lekkere pot van maken!

NB: De Fanshop en het supportershome zijn in ieder geval uiteraard voor en na de wedstrijd weer open, waar altijd tijd is voor een gezellig praatje onder het genot van een lekker muziekje en natje en een droogje :).

Come on Zitterd!

Bron: kiprich