Geweldig leuke Fortuniorsdag met Diemers, Essers en Ugur

De Fortuna SC heeft een groot aantal ambities. Een ervan is om een nieuwe generatie Fortunezen bekend te maken met het geel-groene virus. En hoe kunnen we dat nu beter doen dan een aantal fantastische events voor onze Fortuniors leden aan te bieden ! Deze keer de fantastische Fortunior dag!

Het eerste najaars-event  heeft plaatsgvonden, de Fortuniordag. In het prachtige Stadion van Fortuna Sittard werd de jeugd getrakteerd op een uiterst boeiend bezoek aan het Fortuna Museum. De kids en de ouderen genoten zichtbaar van de kleuren, de helden en de prachtige foto’s en beelden van glorie en glans.  Uiteraard was het e-gamen voor de echte diehards ook een favoriet onderdeel. Tot grote hilariteit leidde het maken van je eigen Fortuna-shirt ook dit jaar weer, maar het echte hoogtepunt was het interview met Mark Diemers, Clint Essers en Adnan Ugur. Leuke jongens die met hun hart er waren voor de jeugd, top hoor!

We willen allen Fortuniors, ouders en natuurlijk Fortuna Sittard, het Fortuna museum, de drie top spelers en natuurlijk onze geweldige vrijwilligers bedanken voor deze hele leuke middag.

 

Geef een reactie