Gratis toegang kids tegen Ajax!

Vanochtend heeft scheidsrechter Ed Janssen het speelveld van Fortuna goedgekeurd. De wedstrijd Fortuna Sittard – Jong Ajax vanmiddag om 16.30 uur gaat dus gewoon door.

Fortuna Sittard wil graag dat er meer kinderen en gezinnen thuiswedstrijden van Fortuna Sittard bezoeken. Daarom heeft Fortuna dit seizoen speciaal voor hen de prijzen van de losse kaarten voor jeugd t/m 15 fors verlaagd.   Dit seizoen mogen kinderen t/m 12 jaar gratis naar thuiswedstrijden van Fortuna Sittard.

Naast de gratis toegang voor jeugd t/m 12 jaar heeft Fortuna ook de prijzen voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar fors verlaagd. Hierdoor wordt het zeer aantrekkelijk voor gezinnen om een thuiswedstrijd van Fortuna Sittard te bezoeken.

Dus profiteer van de zeer voordelige gezinsprijzen en geniet samen met uw kinderen van een voetbalwedstrijd bij Fortuna Sittard! Vandaag tegen Ajax gelden de volgende voorwaarden voor kinderen tot en met 12 jaar:

• gratis toegang jeugd t/m 12 jaar, Maximaal 2 jeugdigen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene met een los kaartje of seizoenkaart.

• Alleen geldig op vertoon van een geldig ID-bewijs voor elke jeugdige t/m 12 jaar. Kinderen t/m 12 jaar hoeven dus GEEN kaartje bij de kassa te kopen. De controle op leeftijd vindt door de steward(s) plaats aan de toegangspoort van het stadion. De kinderen/ouders/begeleiders worden verzocht bij de toegangspoort het ID-bewijs van het kind gereed te houden.

Bron: Fortuna Sittard