Het Collectief groeit verder: 624 leden!

Een tweetal maanden geleden behaalde Fortuna SC een mijlpaal in haar bestaan door voor het eerst meer dan 500 leden te mogen vertegenwoordigen. Nu, twee maanden later, heeft Fortuna SC wéér een mijlpaal bereikt: maar liefst 624 supporters hebben zich aangesloten bij ons collectief! Fortuna SC groeit met de dag, hetgeen kenmerkend is voor de groei en bloei van de mooiste club in Limburg! Sinds 1 juli 2017 hebben we 207 (!) nieuwe leden mogen verwelkomen en het bestuur van Fortuna SC heet alle nieuwe leden nogmaals van harte welkom!

Ons ledenbestand is als volgt opgebouwd:

Geslacht

564 mannen

60 vrouwen

Pakket

105 Fortuniors

17 Youth

489 Supporters

13 Sponsoren

De leden die zich hebben ingeschreven na 22 september 2017 13:00 uur zullen uiteraard allemaal hun ledenpas nog gaan ontvangen. Fortuna SC gaat er zo spoedig mogelijk voor zorgen dat er (wederom) nieuwe ledenpasjes zullen worden besteld en worden bedrukt.

Wil ook jij onderdeel worden van het collectief? Klik dan hier voor alle informatie betreffende de voordelen van het lidmaatschap, waaronder voorrang bij het kopen van tickets bij elke uitwedstrijd, korting op de busreis en stemrecht op basis van het gouden aandeel dat Fortuna SC heeft verworven!