Hoofdcoach: Fortuna neemt haar tijd

Jeffrey Kooistra en Donny de Groot tijdelijk hoofdtrainer

Fortuna Sittard neemt de tijd. De aanstelling van een nieuwe hoofdcoach laat nog even op zich wachten. Manager voetbalzaken Charly Chudik hierover tegen Voetbal International: “We hebben een shortlist samengesteld en een persoonlijke kennismakingsronde achter de rug met kandidaten, voor zover nodig. We hebben te maken met een aantal onmogelijkheden, vooral in het financiële gedeelte. “

Duidelijk is wel dat onze club op zoek is naar een relatief jonge peoplemanager. “Een trainer zonder I-Phone zal het vermoedelijk niet worden”, aldus Chudik.

Kortom: niet te oud, betaalbaar, eigentijds en iemand met een strengere aanpak dan Peter van Vossen. Resteren dus 7 miljoen Nederlanders, waaronder de 55jarige Hans de Koning. Gelukkig dient de nieuwe trainer gediplomeerd te zijn welke de list, short maakt.

De aanstelling van de nieuwe hoofdcoach is niet te verwachten voor de wedstrijden tegen Jong PSV (16 oktober 2015) en Jong Ajax (23 oktober 2015). Tot aanstelling van de nieuwe hoofdcoach nemen Jeffrey Kooistra en Donny de Groot de honneurs waar. Succes mannen!

Fortuna SC, Linford