Jeffrey Kooistra over FSC-Jong PSV

Compleet fitte selectie, alleen Bob Vankan ontbreekt

Fortuna Sittard treedt vrijdagavond in eigen stadion aan tegen Jong PSV. Een eerste competitiewedstrijd onder hoofdtrainer Jeffrey Kooistra. Een trainer met een duidelijke visie zo blijkt uit zijn analyse van deze wedstrijd. “We willen Jong PSV vrijdag het vuur aan de schenen leggen. We zullen de linies kort houden en agressief op de bal spelen met de drive naar voren. Na het ontslag van Peter van Vossen is het aan ons om te laten zien waartoe we in staat zijn. Er is geen plaats voor verschuilen en we zullen betere resultaten moeten neerzetten.”

Met name het kort houden van de linies duidt erop dat in vergelijk met Peter van Vossen het accent een ietwat meer op de verdediging zal liggen.  Met de punt naar achteren zullen we maar zeggen waarbij de rol van verdedigende middenvelder lijkt weggelegd voor de van een blessure terugkerende Raymond Fafiani welke kan beginnen als basisspeler.

U kunt het meemaken. Een nieuwe start van een hopeloos slecht begonnen competitie. Seizoenkaarthouders mogen op vertoon van hun SCC een introducé gratis meenemen naar de wedstrijd tegen Jong PSV. Komt dat zien: showtime!

Fortuna SC, Linford