Info en kaartverkoop Willem II – Fortuna Sittard

Datum en tijd
Willem II – Fortuna Sittard

Vrijdag 22 oktober, 20:00

Coronaregels stadion
Om het stadion binnen te komen dien je, net als bij thuiswedstrijden, een negatieve testuitslag, herstelbewijs of vaccinatiebewijs te tonen. Alle informatie hierover vind je op www.testenvoortoegang.org.

Coronaregels bus
Op de organisatie van busreizen zijn de van kracht zijnde restricties inzake groepsvervoer van toepassing. Dit betekent dat bij het betreden en verlaten van de bus het dragen van een mondkapje verplicht is. Gedurende de reis mag deze worden afgezet.

Kaartverkoop
Op zondag 29 aug heeft iedereen een mail ontvangen namens Fortuna Sittard met de categorie indeling, het kan zijn dat de mail in je spambox is terecht gekomen. Deze categorie indeling is van toepassing voor het kopen van kaartjes voor uitduels! Zie hieronder alle info inzake de kaartverkoop voor het uitduel tegen Willem II. Heb je vragen over de indeling? Stel dan je vraag aan tickets@fortunasittard.nl

Diamond: maandag 11 oktober 12:00
Gold: dinsdag 12 oktober  12:00
Silver: woensdag 13 oktober 12:00
Bronze: donderdag 14 oktober 12:00

Stop verkoop
Donderdag 21 oktober 12:00

Vervoersregeling
Bus-/autocombi

Vertrektijd bussen
De bussen vertrekken om 17:30 vanaf het fanplein richting Tilburg.

Omwisselen
Bij het uitvak. LET OP: vanaf 19:00 uur

Beschikbare kaarten
Voor deze wedstrijd zijn 600 kaarten beschikbaar.

Parkeerkaarten: 100

Parkeren
Kom je met de auto, dan is een parkeerkaart vereist. Indien de parkeerkaarten zijn uitverkocht, kun je de wedstrijd alleen bezoeken met een autokaart door met iemand mee te rijden die een parkeerkaart heeft.

Vertrektijd- en plaats bussen
De bussen zullen tussen 17.30 en 18.00 uur (nader te bepalen) vertrekken aan de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Prijzen
Auto: 9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 14 euro
Bus:  25 euro (bus) +  9 euro (ticket) + 5 euro (servicekosten) = 39 euro niet-leden en Fortuna SC- leden 34 euro (5 euro korting)

Loyaltypunten
Je kunt bij deze wedstrijd 4 loyaltypunten verdienen.

Bijzonderheden

Er geldt een rookverbod in het stadion. Verder is het niet toegestaan om de binnenstad van Tilburg te bezoeken. Je dient het stadion met de bus of met de auto te bezoeken.

Algemene informatie uitwedstrijden
Alle informatie over het bezoeken van uitwedstrijden vind je in dit overzicht.

Geef een reactie