informatie: deelnemen aan de line-up van de Fortuniors.

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van een ster speler uit de al heerlijke catacomben in het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van een ster speler uit de catacomben het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen!  Samen met je vriendjes  en de 22 spelers over het echte voetbalgras naar het midden van het stadion lopen. Misschien een trucje of goed bedoelde grap met de tegenstander? De orkaan van geluid en de bijkomende spanning die je een euforisch gevoel geven. Heerlijk! We hebben het uiteraard over de Line-Up!

De Fortuna SC organiseert en begeleidt -in samenwerking met Fortuna Sittard-  voor de jongste leden c.q. de Fortuniors al jaren een dergelijke line-up in ons stadion. Nu we wederom eredivisie spelen is zowel de belangstelling als de mogelijkheden  voor een dergelijk evenement toegenomen!

Interesse om deel te nemen aan de Line up 2019-2020?, thuis of uit?
Ouders die hun kids (mits ze Fortunior lid en ouder dan 5 jaar (!) zijn) tijdens een thuiswedstrijd van Fortuna Sittard  mee willen laten lopen met de Line up kunnen contact opnemen door email naar  fortuniors@fortunasc.nl  te sturen. Vermeldt in die email het aantal Fortuniors, de namen, de leeftijd, je contact gegevens (telefoon/email) en of je een voorkeurswedstrijd hebt. De organisatie zal je dan contacteren voor het inplannen van een Line-up. Deelnemers krijgen 1 gratis kaart voor de Fortunior en 1 kaart voor een ouder.

Ook voor uitwedstrijden willen we graag met onze Fortuniors zoveel als mogelijk deelnemen aan de Line-up. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen de Fortuniors ook deelnemen aan de line-up bij de uitwedstrijden tegen Ajax, PSV, Feyenoord, Willem 2, VVV-Venlo en Vitesse. Met Sparta en RKC lopen nog  gesprekken.  Voor belangstelling ook hier svp ons contacteren op  fortuniors@fortunasc.nl 

De Fortuniors organisatie zal alle voorkeuren zoveel als mogelijk respecteren, waarbij er -soms- uiteraard een beperking van het aantal plaatsen kan zijn. Het mechanisme in deze is:  Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. De organisatie zal ongeveer 2 tot 3 weken voor de desbetreffende wedstrijd de ouder(s) gaan contacteren voor de planning en voorbereiding(en).

Klik op de foto galerij voor een Line up impressie!

Geef een reactie