Jeugdplan Fortuna Sittard krijgt nieuwe clubkleding

Afgelopen zondag 2 november 2014 trainde de jongste talenten van Fortuna Sittard voor het eerst in de nieuwe clubkleding. Omdat deze jongens nog geen lid zijn van Fortuna Sittard was er geen clubkleding voorzien voor deze toppers. Enkele maanden geleden ontstond echter het idee om ook deze jongens te voorzien van clubkleding zodat ze tijdens activiteiten van het jeugdplan ook echt Fortuna Sittard uitstralen zoals het hoort.

Er werd zondagochtend vroeger dan normaal verzameld zodat de spelers van het jeugdplan iets na 10.00 uur klaar stonden voor de groepsfoto die gemaakt werd door Fortuna SC fotograaf Niels van Renen. Het was prachtig om te zien met hoeveel trots de jongens het logo van ons Fortuna Sittard op de borst droegen toen ze het veld op liepen. Voor de liefhebbers van jeugdvoetbal; komende zondag spelen de jongste talenten van Fortuna Sittard een oefenwedstrijd tegen Geleen Zuid, een absolute aanrader om eens te komen bezoeken!

Na het maken van enkele groepfoto’s met het technisch kader en de sponsoren die deze clubkleding mogelijk gemaakt hebben begon het jeugdplan aan haar eerste training in de nieuwe clubkleding. Deze mooie volgende stap vooruit voor de jeugdopleiding van Fortuna Sittard werd mogelijk gemaakt door Stichting Help Fortuna, Stichting Sympathisanten Fortuna Sittard, Fortuna Sittard Veiling en Fortuna SC. Deze partijen hebben dit mooie initiatief geïnitieerd en gefinancierd, bedankt hiervoor! Zo blijkt wederom dat er met gebundelde krachten veel bereikt kan worden!

Auteur: Marc Verjans
Fotografie: Niels van Renen