Kaartverkoop Achilles’29 – Fortuna Sittard

Op vrijdag 14 februari vindt de wedstrijd Achilles ’29 – Fortuna Sittard plaats. Voor supporters van Fortuna Sittard geldt dat ze omwisselbiljetten dienen te kopen in de voorverkoop omdat op de wedstrijddag de kassa’s bij het uitvak gesloten zullen blijven. De voorverkoop start op vrijdag 7 februari 2014 rondom de wedstrijd Fortuna Sittard – Telstar in het supportershome. Omwisselbiljetten kosten 10 euro per persoon en er dient contant betaald te worden! Uiteraard is het op deze vrijdag ook reeds mogelijk u in te schrijven voor de busreis naar deze wedstrijd. Nadere informatie hierover volgt!

Het tweede verkoopmoment zal plaatsvinden op dinsdagavond 11 februari 2014 van 19.00 u tot 20.00 u in het supportershome van het Offermans Joosten Stadion.

Op de wedstrijddag dienen de omwisselbiljetten ingewisseld te worden voor toegangskaarten. Het omwisselen zal plaatsvinden bij het AC Restaurant Venray langs de A73 tussen 18.00 u en 18.45 u. Indien er nog kaarten voor het uitvak over zijn kunnen deze tijdens het omwisselen nog gekocht worden door mensen die nog geen omwisselbiljet hebben kunnen aanschaffen. Hierbij geldt uiteraard op=op dus wij adviseren iedereen de kaarten in de voorverkoop te kopen.

Bron: Fortuna SC
Auteur: Niels van Renen