Rustige transferperiode in Sittard

Bijna elk vergelijk tussen het Spaanse Real Madrid en het Limburgse Fortuna Sittard is overbodig. Ga maar na: het netto maandsalaris van Christiano Ronaldo alleen al is het totale jaarbudget van Fortuna Sittard. Deze winterstop scharen beide BVO’s zicht echter wel  in het rijtje ploegen dat tijdens de winterstop  zich niet lijkt te versterken. De tussentijdse transfermarkt sluit komende vrijdag 31 januari 2014 en hoewel met name het naderende vertrek van trainer Wil Boessen en spelers Patrick N’Koyi en Gevaro Nepomuceno tot enige beroering leidde in Sittard-Geleen lijkt het erop dat onze club ongewijzigd het seizoen 2013-2014 zal afsluiten. Ook verrassende aankopen zijn niet te verwachten.

Fortuna Sittard had graag één of twee Genkies gehuurd, maar spelers en ploegen kwamen er jammer genoeg niet uit. Geen man overboord, want Fortuna Sittard kent dit seizoen een redelijk brede selectie en kent bijvoorbeeld met Jordie Briels, Aziz Khalouta, Niels Vets, Fatih Turan en Bob Vankan waardige Jupiler League waardige ‘reservespelers’.

In de voetbalwereld weet je het echter nooit. Zo traint de 20 jarige aanvallend ingestelde middenvelder Michel van Veen al enige tijd mee met de selectie.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen