Kledingbank en Fortuna samen in actie!

Op de foto in een bijzonder Fortuna hoekje van de Kledingbank te Maasbracht, v.l.n.r. directeur uitgifte Theo Bongers, John van Bommel namens Fortuna Sittard, Rinus Huberts Adjunkt directeur en Algemeen directeur Ron Verhees

Vanmorgen hebben John van Bommel namens Fortuna Sittard en de directie van Kledingbank Limburg het startsein gegeven voor een wel heel bijzondere actie. Échte fans van deze voetbalclub, die om financiële redenen, niet meer in de gelegenheid zijn om de wedstrijden van hun Fortuna Sittard te bezoeken, kunnen via Kledingbank Limburg een aanmelding doen voor een specifieke wedstrijd of misschien wel meer!

Iedere aanvraag wordt door Fortuna Sittard beoordeeld en indien akkoord beloond met een vrijkaart of misschien wel een vrijkaart voor meerdere wedstrijden. Op deze wijze geeft Fortuna Sittard ook de mede – Limburgers die het momenteel moeilijk hebben weer een kans iets extra’s te doen.

Kledingbank Limburg hoopt dat dit bijzondere voorbeeld van Fortuna Sittard aanleiding zal zijn voor meer particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties om iets extra’s te doen voor hen die het moeilijk hebben. Kledingbank Limburg wil hier graag in bemiddelen en als doorgeefluik fungeren.

Informatie? Kledingbank Limburg, tel. 0475 – 436008 of info@kledingbank-limburg.nl

Bron: John van Bommel