Goed bezochte en informatieve ledenvergadering

Op donderdag 17 oktober 2019 om 19:00 uur vond de Algemene ledenvergadering van onze vereniging plaats in Skybox ’54.  De recent vernieuwde skybox  was een mooie locatie voor een mooie en informatieve avond. Zon 75 fans wisten de weg te vinden, zeer waarschijnlijk ook om de Q&A met Isitan Gun niet te missen 🙂

Tijdens de Algemene ledenvergadering legde het bestuur verantwoording af aan haar leden over het gevoerde beleid en werden de voorgedragen bestuursleden gekozen. Hoogtepunten waren de positieve financiële resultaten, de ledenstijging van het collectief tot 1441 leden, de Fortuniors aanpak, de plannen om het supportershome te moderniseren en natuurlijk het afscheid van onze top vrijwilligers Wil en Annette, die jarenlang de busreizen voor de fans hebben verzorgd!  Als dank voor hun jarenlange inzet voor onze supporters, heeft de ledenvergadering ingestemd met het benoemen van Wil en Annette tot erelid van het Fortuna Supporters Collectief!

Qua samenstelling van het bestuur is er niets veranderd: Jeroen Loos, Mark Arntz, Remco Lucassen en Mireille Zuiverloon zijn herkozen voor een periode van 1 jaar, Joep Pustjens voor een periode van 2 jaar. Martijn Weijman maakt het bestuur compleet.

Isitan Gun was zoals altijd zeer open en consequent in zijn antwoorden. Zuchtend gaf hij antwoord op de vraag of hij bleef bij Fortuna Sittard als de club zou degraderen. Het antwoord was duidelijk “ja, waarom zou ik weg gaan bij deze mooie club?”  en nee, hij gelooft niet dat we dit jaar gaan degraderen en mocht het ooit wel gebeuren is er helemaal niets aan de hand. “Dan gaan we het jaar erop gewoon weer voor promotie mee doen”. Verder ging Isitan  de diepte in op de stadionontwikkeling, op de nieuwe Videowalls, het grasveld, de Jeugd academie, sponsoring, aantal toeschouwers en financiële status.

Het bestuur wilt de ledenvergadering graag bedanken voor haar aanwezigheid en hoopt eenieder ook volgend jaar weer te mogen begroeten tijdens de algemene ledenvergadering 2020!

 

Geef een reactie